Wij schrijven de teksten…

Wij schrijven de teksten

Op de vraag “Wie schrijft dan de tekst” is het antwoord redelijk eenvoudig. Jij mag het zeggen!

Er zijn mensen die geven er de voorkeur aan dat wij de tekst schrijven. Dat kan door een interview of door een tekst uit te schrijven aan de hand van een aantal punten die ons toegereikt worden.

Verstandiger is gebruik te maken van onze professionele tekstschrijvers. Zij weten als geen ander hoe zij teksten zo kunnen schrijven zodat ook de SEO automatisch verwerkt wordt in de teksten. Vaak wordt dit onderschat. Maar een goede tekst hoeft niet altijd te bestaan uit een grote hoeveelheid tekst, als het maar tekst is die boeit!

Zelf iets schrijven

Je bent er uiteraard vrij in wat je met de teksten doet. Dat wil zeggen dat je zelf, per onderwerp op jouw website, de teksten aanleveren.

Ben je een goede tekstschrijver, dan is het zeker de moeite om er zelf voor te gaan zitten en je eigen teksten te maken.

Per onderwerp wat aangeroerd wordt op de website kun je dan een mooi stukje schrijven, zodat de lezer geboeid wordt.

Houd de lezer vast op de site, of… zorg dat de lezer het interessant vindt om nog eens terug te komen! Een goede tekst maakt boeiend.

Iets laten schrijven

Je kunt de tekst aanleveren. Per onderwerp op de site kun je een beknopte tekst aanleveren.

Wij schrijven deze tekst verder voor uit en maken er zo een voor iedereen begrijpbaar verhaal van. Dit kan uiteraard over onderwerpen gaan waar we wel vanaf weten, maar waarvan de niet de details kennen. Je loopt dan een beetje het risico dat we een verhaal maken, maar niet precies weten waar de essentie ligt. (En daar draait het natuurlijk wel een om).

Dit geldt gelukkig niet voor heel veel onderwerpen, maar het is uiteraard wel iets om in het achterhoofd te houden.

Professionele tekstschrijvers

Je laat de tekst schrijven door een van onze professionele tekstschrijvers.

Onze tekstschrijvers zijn stuk voor stuk kanjers in het schrijven van goede webteksten. Het is niet alleen schrijven van de teksten.

Zij weten precies waar ze rekening mee moeten houden. Bij het schrijven van de teksten wordt direct rekening gehouden met de SEO instellingen.

Zij beschrijven niet alleen het onderwerp, maar voorzien de tekst van allerlei factoren die van groot belang zijn voor de herkenning voor de zoekmachines.